Ambassade en Consulaten van België in Spanje
Home Verblijf in België Visum en beroepskaart - enkel in Madrid

Visum en beroepskaart - enkel in Madrid

Verplicht formulier voor reizen naar België 

Vanaf 1 augustus moeten alle personen die vanuit het buitenland naar België terugkeren of naar België reizen en er langer dan 48 uur verblijven een identificatieformulier (Passenger Locator Form) invullen. U kan dit formulier hier invullen.

 
Openbare raadpleging

De Europese Commissie heeft besloten een openbare raadpleging te starten over het vooruitzicht van de digitalisering van de visumprocedure (E-visa) en over de oprichting van een EU-portaalsite voor online visumaanvragen, gericht op volgende doelgroepen: de reisindustrie, Europese agentschappen die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met het visumbeleid van de EU, visumaanvragers en het grote publiek. Lees verder...

 

1. Visum

 

Voor meer informatie betreffende de mogelijkheid om een visum aan te vragen et de na te volgen werkwijze, gelieve ons het formulier hieronder ingevuld terug te sturen.

Vergeet niet uw e-mailadres te vermelden zodat we u kunnen antwoorden.

Enkel volledig ingevulde formulieren zullen worden behandeld.

OPGELET! Er wordt geen informatie verschaft per telefoon of aan het loket, enkel en alleen per e-mail (madrid@diplobel.fed.be).

Visum aanvragen in Andorra: Burgers van derdelanden (niet-EU en -Schengen) die in Andorra verblijven kunnen een visum voor België aanvragen in het Consulaat-Generaal van Spanje in Andorra. Ze moeten zich daar dus niet meer voor verplaatsen naar een buurland.

 

2. Beroepskaart

Voor meer informatie betreffende de mogelijkheid om een beroepskaart voor zelfstandige aan te vragen et de na te volgen werkwijze, gelieve ons het formulier hieronder ingevuld terug te sturen.

Enkel volledig ingevulde formulieren zullen behandeld worden.

Vergeet niet uw e-mailadres te vermelden zodat we u kunnen antwoorden.

OPGELET! Er wordt geen informatie verschaft per telefoon of aan het loket, enkel en alleen per e-mail (madrid@diplobel.fed.be).

 

Laatste actualisatie informatie: 16/09/'20